Als student ben je van harte welkom bij Hanzekerk. Juist in je studentenperiode is het van belang dat je een plek hebt waar je uitgedaagd wordt om Jezus te volgen en hem bekend te maken. Hanzekerk is plek waarbij we je hierin willen helpen en toerusten.

Gedurende het jaar zijn er verschillende activiteiten waarbij je hier willen ondersteunen. Natuurlijk ben je ook op zondag welkom! Tijdens de zondagse samenkomst is er veel ruimte voor ontmoeting, aanbidding en gebed. Kortom een plek waar je opgebouwd, uitgedaagd en aangevuurd wordt om Jezus zichtbaar te maken in deze stad. Zodat de stad, de campussen, studenten- en sportverenigingen op z’n kop worden gezet voor Jezus!

Wil je alvast meer weten, voel je vrij om een mailtje met je vraag te sturen naar studenten@hanzekerk.nl

Let op: op zondag 8 december is er een eerste gezellige social voor alle studenten. Direct na de samekomst zal er een gezellige lunch zijn! Kijk in de agenda voor aanstaande evenementen.