Onze enthousiaste kinderwerkers staan elke zondag klaar om kinderen in de leeftijd t/m 12 jaar een veilige, vertrouwde en plezierige plek te bieden. Bij binnenkomst is het van belang om uw kind te registreren. Vanaf 10:20 uur kunnen alle kinderen naar hun eigen ruimtes worden gebracht. Onze behulpzame hosts wijzen u graag de weg!

Creche (1,5 t/m 3 jaar)

De allerjongsten heten we van harte welkom bij de crèche. Tijdens de samenkomsten bieden we liefdevolle zorg, aandacht en een fijne en veilige plek waar kinderen de liefde van Jezus mogen ervaren. Ons verlangen is dat ouders/verzorgers met een gerust hart en ontspannen de diensten kunnen bezoeken, omdat ze weten dat hun kind in goede handen is. De ruimte is ingericht met boeiend speelgoed en er is genoeg plek om veilig te spelen.

Hanzekids ( 4 t/m 12 jaar)

De kinderen van de bovenbouw hebben hun eigen stoere eigentijdse programma. Een programma waar ze leren wie Jezus is en wat Hij voor hen persoonlijk wil betekenen. We spelen, zingen, leren, delen en lachen veel samen! Hanzekids is een plek waar kinderen Gods nabijheid en Zijn liefde zullen ervaren. Neem vooral een vriendje of vriendinnetje mee!

Familiediensten

Een aantal keer per jaar hebben we een familiedienst. Dit zijn samenkomsten die zijn afgestemd op het hele gezin. Tijdens deze samenkomst zitten alle kinderen in de dienst. De diensten worden op een interactieve en dynamische wijze ingevuld; je gaat hierbij op het puntje van je stoel zitten of misschien wel dansen bovenop je stoel!

Heb je vragen over HanzeKids? We horen het graag.