Leiderschap

Voorgangersechtpaar

Bjorn en Inge hebben elkaar leren kennen tijdens een bijbelschool in Drachten. Tijdens dit jaar sloeg de vonk snel over. In augustus van 2013 zijn ze met elkaar getrouwd. Inmiddels zijn ze de trotse ouders van Daan. Bjorn en Inge hebben een passie voor de lokale kerk. De lokale kerk is de hoop voor deze wereld. Sinds het najaar van 2015 geven ze handen en voeten aan deze passie, door de oprichting van Hanzekerk Nijmegen. Bjorn en Inge geven samen leiding aan Hanzekerk.

Bestuur

Hanzekerk Nijmegen heeft een bestuur. Dit bestuur is eindverantwoordelijk voor de financiële en materiële zaken van de kerk. Dit bestuur bestaat momenteel uit 4 personen.

Adviesraad

Wanneer gewenst laat het bestuur zich ondersteunen door professionele specialisten buiten de gemeente. Bij complexe vraagstukken en ontwikkelingen denkt de adviesraad mee met het leiderschapsteam en het bestuur. Wanneer dat nodig is, legt het bestuur verantwoording af aan de adviesraad.  Op die momenten worden zij bijgepraat door het voorgangersechtpaar over de ontwikkelingen binnen Hanzekerk Nijmegen.

Bedieningsleiders

De uitvoering van de verschillende bedieningen ligt in de handen van de staf. Heb je vragen of wil je contact opnemen met één van de stafleden? Voel je vrij!

Bjorn Visser – Voorganger bjorn@hanzekerk.nl

Inge Visser – Voorganger inge@hanzekerk.nl

Joyce v/d Kamp – Operationeel joyce@hanzekerk.nl

Elea Venhuizen – Hanzekids elea@hanzekerk.nl

Harm de Wild – Financiën harm@hanzekerk.nl

Guus Duenk – Studenten guus@hanzekerk.nl

Arianne Heijink – Studenten arianne@hanzekerk.nl

Lisa de Wild – Worship lisa@hanzekerk.nl