Zijn jullie al een tijdje aan het daten, denken jullie na over samenwonen of trouwen, of willen jullie wel eens weten of jullie echt goed bij elkaar passen? De Premarriage Course is er voor ieder stel dat wil investeren in hun relatie en zich wil voorbereiden op een toekomst samen!

Wat is de Premarriage Course? 

De Premarriage Course bestaat uit vijf leuke en romantische date nights mét inhoud. Iedere avond begint met tijd voor elkaar en een hapje en een drankje. Aan de hand van persoonlijke verhalen van andere stellen en de Premarriage Course series krijgen jullie handvatten over thema’s zoals: communicatie, verbinding en avontuur.

Tussendoor gaan jullie aan de hand van inspirerende vragen met z’n tweeën in gesprek. Na deze avonden heb je meer inzicht in jezelf, je partner en jullie relatie. 

Waarom de Premarriage Course? 

Het is zo belangrijk om tijd voor elkaar te maken en te investeren in elkaar en jullie relatie. Tijdens de Premarriage Cours cursus heb je tijd om even samen stil te staan bij onderwerpen waar ieder stel mee te maken krijgt. Er is een fijne balans tussen eerlijke gesprekken en gezelligheid.

Zie voor meer informatie: https://premarriagecourse.nl/

Praktische informatie 

Tijden: De avonden starten om 19:30 en ronden we 22:00 af.   

Data najaar 2023 

  • 5 oktober 
  • 19 oktober
  • 2 november
  • 23 november
  • 7 december 

Locatie: Groesbeeksedwarsweg 161 in Nijmegen. 

Kosten: De kosten voor het volgen van de Premarriage Course zijn € 120,- per stel. Wat krijg je hiervoor? Vijf romantische date nights inclusief hapjes en drankjes, de werkboeken en input vanuit cursusleiders en de Premarriage Course series voor jullie gesprekken samen.  

Heb je vragen? Mail naar info@hanzekerk.nl  

Aanmelden voor deze ronde (najaar 2023) is niet meer mogelijk!

Aanmelden Premarriage course

Naam(Vereist)
DD dash MM dash JJJJ
Naam partner(Vereist)
DD dash MM dash JJJJ
Je krijgt hier later meer informatie toegestuurd over hoe je het cursusgeld kan overmaken.