Elke zondag hebben we een samenkomst als gemeente, samen met vele gasten. De samenkomst duurt ongeveer anderhalf uur. We doen ons best om de diensten eigentijds, inspirerend en praktisch te maken voor iedereen. Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt en wat jouw verhaal ook is; je bent van harte welkom!

Wat kun je verwachten

Welkom

Op het moment dat je binnenkomt zal je welkom worden geheten door ons hostingteam. Zij vertellen je graag waar je kunt parkeren of waar de kinderen verwacht worden. Onze samenkomsten beginnen niet voordat je een kop koffie of thee hebt gehad. Vanaf 10:00 uur ben je welkom voor een kop koffie of thee! Zo kun je elkaar nog rustig ontmoeten.

Aanbidding

Wij hebben een passie voor aanbidding. Onze samenkomsten beginnen en eindigen daarom met muziek. Onze band neemt ons mee in inspirerende aanbidding.

Onderwijs

Goed onderwijs vinden wij belangrijk. Of je God nu goed, een beetje of helemaal niet kent, voor iedereen is er de mogelijkheid om te groeien. Het onderwijs dat wordt gegeven is begrijpelijk en praktisch, zodat je dit kan toepassen in je eigen leven.

Ministry

Aan het einde van de preek is er gelegenheid om voor je te laten bidden.

Collecte

Als onderdeel van onze aanbidding zullen we ook een collecte ophalen tijdens de samenkomst. Er zijn verschillende manieren om te geven; contant, overboeking via de bank of gebruik de Givt app.

HanzeKids

Onze enthousiaste kinderwerkers staan elke zondag klaar om kinderen van alle leeftijden een veilige, vertrouwde en plezierige plek te bieden. Een plek waar ze over Jezus horen en Zijn liefde kunnen ervaren. We spelen, leren, delen en lachen veel samen! We vertellen je graag meer op de pagina van HanzeKids.

Nieuwsgierig geworden? Kom langs! Wij willen je graag ontmoeten.