Hanzekerk bidt!

Van 15 t/m 22 januari 2023 is de landelijke week van gebed. Ook als Hanzekerk doen we hier aan mee. We geloven dat God ons deze week gaat ontmoeten, en daarom nodigen we je van harte uit om met het programma mee te doen. Op verschillende momenten ben je van harte welkom in Roomsch leven om met ons mee te bidden. Daarnaast kun je ook vanuit je eigen huis mee bidden.

PROGRAMMA

Tijdens de Week van Gebed houden we elke avond een samenkomst. Diverse sprekers zullen van de partij zijn, dus dit beloofd erg mooi te worden! Zondagavond is de Kick-off van de gebedsweek, waarbij we de verschillende gebedswerkvormen zullen uitleggen en met elkaar met gebed en aanbidding de week zullen beginnen. Tijdens de rest van de week is elke samenkomst gekoppeld aan het dagthema:

• Zondagavond 15 januari | 19:30 uur | Lisa de Wild
  • Dinsdagavond 17 januari | 20:00 uur
  • Donderdagavond 19 januari | 20:00 uur | Carianne de Geest
  • Zaterdag 21 januari | Trainingsdag met Erica Duenk over de bovennatuurlijke wereld

De samenkomsten zullen ca 1,5 uur duren. Een uur voor en na de samenkomsten is de zaal open en kun je gebruik maken van verschillende creatieve gebedsvormen.

Bidden & vasten

Wil jij jezelf een extra uitdaging geven deze week? Tijdens de Week van Gebed kun je ook meedoen met vasten! Je kunt op allerlei manier meedoen: de hele week vasten, een paar dagen vasten, volledig vasten van voedsel, vasten van schermtijd, enzovoort.

Churchbook

Alle informatie over de gebedswerkvormen, achtergrondinformatie over het vasten en het programma van de Week van Gebed staat op de pagina ‘Gebed’ op Churchbook. Ook kun je hier jouw gebeds-/dankpunten indienen. Deel jouw ervaring op het prikbord van Churchbook of op social media (tag bij je bericht Hanzekerk of WeekvanGebed2023), zodat we elkaar kunnen inspireren en motiveren!

Persoonlijk gebed

Wil je graag een afspraak maken voor persoonlijk gebed? Dat kan! Neem hiervoor contact op met Lisa de Wild, 0618379636/lisa@hanzekerk.nl.

Trainingsdag ‘de bovennatuurlijke wereld’

Op zaterdag 21 januari zullen we tijdens een gratis trainingsdag ons verdiepen in het thema ‘de bovennatuurlijke wereld’ De hoofdspreekster voor deze dag is Erica Duenk. Erica Duenk (1968) is getrouwd met Henk en samen wonen zij in Aalten. Erica geeft leiding aan de stichting ‘His Healing Voice’.

Thema’s waar ons in gaan verdiepen tijdens deze dag zijn:

• Wat betekent het om te staan in autoriteit? en wat zijn de blokkades?
  • Inzicht in de geestelijke wereld.
  • Hoe kan ik bidden voor vrijheid?