Op zondag 1 september willen we als gemeente het nieuwe seizoen feestelijk gaan openen! Voor deze dag staat het volgende op de planning.

Gezinsdienst

In de ochtend hebben we een super toffe gezinsdienst. Een dienst waarbij je van op het puntje van je stoel gaat zitten. Coen Nuijten zal deze ochtend op een interactieve manier spreken over het thema ‘klaar voor de start!’. Daarnaast zullen we in deze dienst ook bidden voor de kinderen en studenten die (opnieuw) naar school/college gaan. Kortom; een dienst voor alle generaties!


Tijd: 10:30 uur
Koffie/thee/limonade: 10:00 uur

Lunch

Na afloop van de gezinsdienst zal er een gezellige lunch zijn! We willen vragen of iedereen iets te eten en drinken mee wil nemen. Dit zullen we dan gaan uitstallen zodat we hier met elkaar van kunnen genieten. Het is handig als je het eten al kant-en-klaar aanlevert, zodat we hier geen werk meer van hebben. Tijdens de lunch zullen we met elkaar ook nog een leuke activiteit doen! Zorg er dus voor dat je hier bij bent. We verwachten dat we om ongeveer 14:00 uur klaar zijn. 

Locatie

De startzondag zal zoals gewoon in het Kolpinghuis in Nijmegen zijn.

Kolpinghuis Nijmegen
Smetiusstraat 1
6511 ER Nijmegen

Parkeren

in en rondom het centrum is er voldoende parkeergelegenheid. Tot 12 uur kun je gratis parkeren rondom het Kolpinghuis. De dichtstbijzijnde parkeergarage is “Keizer Karel”.

Openbaar Vervoer

Vanaf het centraal station is het 4 minuten lopen naar het Kolpinghuis.

Over Hanzekerk

Wij geloven dat de lokale kerk de hoop is voor deze wereld. Het is een plek die alom bekend is en waar mensen zich thuis voelen. Een kerk waar diepgang en toegankelijkheid hand in hand gaan. Waar mensen Jezus leren kennen en leren om een discipel van te zijn en hoe deze te maken. Kortom; een kerk die leven geeft en relevant is voor deze maatschappij! #levenvoordestad