Op zondag 10 maart zullen de deuren van Hanzekerk Nijmegen officieel open gaan. Een bijzondere dag die we graag met jou willen vieren. Daarom nodigen we je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

Openingsdienst

In de middag hebben we de officiële openingsdienst:
Tijd: 15:00 uur
Deuren open: 14:30 uur
Speciaal kinderprogramma voor kinderen in de leeftijd 0 – 12 jaar.

Celebration

In de avond zal er een speciale celebration (praiseavond) zijn. Dit zal een avond zijn waarbij veel ruimte voor gebed en aanbidding is. Als kerk verlangen we er intens naar dat Gods Koninkrijk zichtbaar wordt in Nijmegen. Daarom willen we vanaf dag 1 beginnen met gebed & aanbidding. En daarbij bewust ruimte creëren waarin God kan spreken. 

We zijn super enthousiast dat Luke Hellebronth (UK) deze avond zal leiden. Luke is aanbiddingsleider en global director van Worship Central. Eén van de nummers die hij geschreven heeft is “Spirit Break Out

Na afloop zal er een gezellige borrel zijn. Zorg er dus voor dat je erbij bent!

Tijd: 19:30 uur
Deuren open: 19:00 uur
Met medewerking van: Luke Hellebronth van Worship Central (UK)
Toegang: gratis, wel is er een collecte

Locatie

De feestelijke opening zal zijn in onze nieuwe locatie: het Kolpinghuis in Nijmegen!

Kolpinghuis Nijmegen
Smetiusstraat 1
6511 ER Nijmegen

Parkeren

in en rondom het centrum is er voldoende parkeergelegenheid. De dichtstbijzijnde parkeergarage is “Keizer Karel”.

Openbaar Vervoer

Vanaf het centraal station is het 4 minuten lopen naar het Kolpinghuis.

Eetgelegenheden
Ben je van plan om zowel ’s middags als ’s avonds te komen? Super leuk! Rondom het Kolpinghuis zijn voldoende leuke eetgelegenheden!

Over Hanzekerk

Wij geloven dat de lokale kerk de hoop is voor deze wereld. Het is een plek die alom bekend is en waar mensen zich thuis voelen. Een kerk waar diepgang en toegankelijkheid hand in hand gaan. Waar mensen Jezus leren kennen en leren om een discipel van te zijn en hoe deze te maken. Kortom; een kerk die leven geeft en relevant is voor deze maatschappij! #levenvoordestad