De maand oktober staat bij Hanzekerk in het teken van gebed. Gebed willen we motor laten zijn van alles wat we doen. Gebed is het fundament én daarmee een belangrijk onderdeel van alles wat we doen. Op verschillende momenten zullen we hier inhoud aan geven. Je kunt op allerlei manieren en momenten meebidden.

Samenkomsten

Tijdens onze samenkomsten op zondagochtend zullen we gedurende de maand Oktober ook stil staan bij gebed. Naast dat we hier tijdens de preken bij stil zullen staan, zullen we ook op een interactieve manier hiermee aan de slag gaan.

Thema’s van de samenkomsten

  • 6 oktober: Geestelijke strijd met Christian Tan
  • 13 oktober: de Binnenkamer met Denise Kluijt
  • 20 oktober: Gods stem verstaan met Kees Kraayenoord
  • 27 oktober: Bidden naar Gods wil met Bjorn Visser

Gebedsavonden

Elke week komen we op maandag bij elkaar om te bidden voor Hanzekerk, de zieken, de wereld en persoonlijk gebed. Op verschillende creatieve manieren zal hier inhoud aan worden gegeven. Elke avond start om 20:00 uur. Wacht niet langer, en zorg ervoor dat je erbij bent!

Locatie: Burghardt van den Berghstraat 76, Nijmegen

Bidden & Vasten weekend

Het laatste weekend van oktober zullen we als gemeente gaan bidden en vasten. We willen tijd doorbrengen in Gods aanwezigheid en Hem zoeken. Hoe dit je precies vormgeeft, mag je zelf weten. Dit kun je door door te vasten van eten, maar je kan ook denken aan het vasten van alcohol, tv of social media. De tijd die je hier anders aan zou besteden, besteed je nu om God te zoeken. Elke avond zullen we als kerk bij elkaar komen in het Kolpinghuis.

  • Vrijdagavond 25 oktober
  • Zaterdagavond 26 oktober
  • Zondagavond 27 oktober – Kingdom Come

Kolpinghuis Nijmegen
Smetiusstraat 1
6511 ER Nijmegen

Kingdom Come

We sluiten onze maand van gebed (en ons vastenweekend) af met een Kingdom Come night. Als Hanzekerk verlangen we er naar dat Gods Koninkrijk zichtbaar wordt in Nijmegen. We realiseren ons dat dit alleen gebeurt als we tijd nemen om in Gods aanwezigheid te zijn en te luisteren naar Zijn stem. Onze visie voor Kingdom Come is dat aanbidding en gebed samenkomen. Tijdens deze avonden is er veel ruimte voor aanbidding, gebed en profetie. 27 oktober sluiten we onze maand van gebed af met Kingdom Come. Natuurlijk is dit niet alleen voor mensen binnen Hanzekerk. Iedereen is welkom! #levenvoordestad

Klik hier voor de complete agenda