Met kerst vieren we de geboorte van Jezus Christus. Ook bij Hanzekerk staan we hier uitgebreid bij stil. Op deze pagina vind je meer informatie over onze kerstactiviteiten.

Op kerstavond vieren we de geboorte van Jezus Christus op bijzondere wijze. Een dienst die je niet wilt missen!

Een spetterende gezinsdienst voor jong en oud! Met muziek, dans en drama. Kortom; een dienst waarvan je gegarandeerd op het puntje van je stoel gaat zitten!

Als Hanzekerk geven we gratis kerstpakketten cadeau aan gezinnen die dit goed kunnen gebruiken. Klik hier voor meer informatie en mogelijkheden om iemand aan te melden!

“Leven voor de stad”, dat is de visie van Hanzekerk Nijmegen. Daarom dagen we je uit om een kerstfeest te organiseren bij jou thuis! Lees snel meer!