19 september is het één groot feest bij Hanzekerk Nijmegen. We vieren het begin van een nieuw (kerkelijk) seizoen. De hele dag zullen we samen met elkaar optrekken. De dag staat in het teken van fun, ontmoeting en aanbidding. En dit willen we graag met jou beleven. Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt of wat je verhaal ook is, we hopen je te ontmoeten op 19 september.

Hieronder zie je een kort programma overzicht van de startzondag.

STARTDIENST – Om 14:30 uur beginnen we met een spetterende startdienst. In deze samenkomst zullen we met elkaar God gaan aanbidden en bedanken voor het nieuwe seizoen. Daarnaast zullen we ook de tijd nemen om te bidden voor iedereen die begint aan een nieuw schooljaar. Dus of je nu kind, student of docent bent; we willen graag voor je bidden. Daarnaast zullen we ook in deze startdienst stilstaan bij Church at home. We zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest om Church at Home te ontwikkelen en hierin willen we je graag meenemen. Ook krijgt iedereen een persoonlijke Bijbeltekst voor het nieuwe jaar mee. I.v.m de startzondag zitten zijn de Hanzekids vandaag in de samenkomst.

BEACHVOLLEY – Om 16:00 uur zullen we met elkaar naar het Honingcomplex gaan voor een sportieve uitdaging. We zullen gaan beachvolleyballen. In gemengde teams zullen we tegen elkaar strijden. Ben je heel sportief, of misschien niet zo? Geen probleem we garanderen dat er fun zal zijn voor iedereen!

MAALTIJD – om 18:30 uur zullen we weer terug zijn bij de Petruskerk waar een heerlijke maaltijd op ons zal staan te wachten. Hierin zal volop ruimte zijn om elkaar te ontmoeten.

KINGDOM COME – In de avond, 20:00 uur, is er een Kingdom Come. Oftewel een avond waarin we het nieuwe seizoen willen beginnen door in de aanwezigheid van God te zijn. Een externe band zal ons hierin meenemen. Onze visie voor Kingdom Come is dat aanbidding en gebed samenkomen. Tijdens deze avonden is er veel ruimte voor aanbidding, gebed en profetie. Zorg er dus voor dat je erbij bent en andere mensen uitnodigt hiervoor.

Aan de dag zijn geen kosten verbonden en is dus gratis. Wel zal er in de samenkomsten een collecte opgehaald worden.

Heb je nog vragen? Schroom niet om ze te stellen door het onderstaand contact formulier in te vullen. We nemen dan z.s.m. contact met je op.