Ondanks het feit dat het in Nederland economisch best goed gaat, blijkt dat veel mensen, om allerlei redenen, met financiële problemen kampen. Daarom gaan we als Hanzekerk kerstpakketten bezorgen bij mensen in Nijmegen e.o. die het financieel moeilijk hebben.

Iedereen kan iemand aanmelden die in aanmerking komt voor een kerstpakket (dit hoeft niet alleen voor mensen binnen Hanzekerk). Hierbij kun je denken aan familie, buren, kennissen en vrienden. Iedereen die het financieel moeilijk heeft willen we helpen door hem/haar een pakket te geven. Je kunt deze aanvraag doen door onderstaand formulier in te vullen. Aanvragen kunnen worden ingediend t/m zondag 8 december 2019.

Mensen binnen Hanzekerk worden gevraagd om op twee momenten verschillende producten mee te nemen voor in de inhoud van het pakket. Deze zijn:

• Zondag 1 december: koffie, thee & chocolade
  • Zondag 8 december: pasta, rijst & soep

Op zondag 15 december en 22 december zullen tijdens de samenkomsten de kerstpakketten klaar staan om meegenomen te worden. De aanvrager dient er in principe zelf voor te zorgen dat het pakket bezorgd wordt.

We kunnen alleen aanvragen in behandeling nemen in de regio Nijmegen. De kerstpakketten zijn natuurlijk gratis. De ontvanger hoeft hier niets voor te betalen en zit nergens aan vast. Voor het samenstellen van de kerstpakketten zijn we wel afhankelijk van giften. Ook u kunt een gift overmaken. Dit kan door op onderstaande knop te klikken.