In september 2023 starten we als Hanzekerk opnieuw met Royal Mission Groei-jaar! Heb je afgelopen jaar gemist? Geen probleem! Je hebt een nieuwe kans. We verlangen ernaar als kerk samen te groeien, te leven vanuit Gods principes en te bewegen in Zijn koninkrijk.

Verlang jij naar een jaar van verfrissing en vernieuwing? Wil jij je meer verdiepen in wat Jezus ons leert in de Bijbel? Lijkt het jou tof om het onderwijs gelijk in de praktijk te brengen? En wil jij graag jouw reis delen met anderen? Dan is dit jaar echt wat voor jou!

Hoe zit het Groei-jaar eruit?

Je krijgt toegang tot een digitaal platform waarop het onderwijs beschikbaar is en waar jij je opdrachten en huiswerk verzameld. Het Groei-jaar is opgedeeld in vier modules. Elke module bestaat uit:

• Vijf lessen met een mooie mix tussen theorie en praktijk;
  • Een leesboek dat deel is van het online onderwijs;
  • Opdrachten en huiswerk op het digitaal platform;
  • Een gezamenlijke module-afsluiting met alle deelnemers binnen Hanzekerk en een docent van Royal Mission.

Wanneer jij je aanmeldt voor dit jaar krijg je toegang tot een online portal met vernieuwend onderwijs, lesmateriaal (boeken en werkboek) en opdrachten. Elke twee weken komt er een les beschikbaar om te volgen wanneer het jou uitkomt (zie data in overzicht). Het lesmateriaal en de bijbehorende opdrachten van één les dienen binnen het tijdbestek van twee weken individueel bekeken en verwerkt te worden. Je bent ongeveer twee uur per week bezig met de les.

Leerteams

Naast het individuele onderwijs kom je elke twee weken samen in een leerteam van 4 tot 6 personen. Met elkaar bespreek je de lessen en opdrachten en bid je voor elkaar. Het moment dat je als leerteam bij elkaar komt wordt bepaald naar aanleiding van jouw voorkeur.

Elke module (vier) sluiten we met iedereen (alle teams) af tijdens een livemoment met docenten van Royal Mission.

Het Groei-jaar start op 18 januari 2023 (kick off) en eindigt op 13 december 2023 met een slotavond. Tijdens de zomer is er een break van twee maanden (juli en augustus). Dan heb je even lekker de tijd om alles te laten bezinken en na de zomer het jaar weer verder op te pakken. Het Groei-jaar wordt afgesloten met een feestelijke afsluiting met de uitreiking van jouw certificaat.

Het onderwijs

Les 4: De bedieningen
Slotavond

Kosten

De kosten van het Groei-jaar zijn € 185,- per persoon inclusief de vier bijhorende boeken en een werkboek. Je kan bij je aanmelding aangeven of je dit zelf overmaakt of dat Hanzekerk het bedrag afschrijft. Daarbij heb je de optie om het bedrag in een keer of in vier termijnen te laten afschrijven.

Wanneer jij je aanmeldt, ontvang je een mail met nog meer praktische informatie over o.a. de lesdata, de leerteams, de betaling, de gezamenlijke momenten en nog veel meer.

Ontvang je graag meer informatie of heb je nog vragen?

Stuur dan een mail naar info@hanzekerk.nl

Aanmelden Royal Mission Groeijaar

Naam(Vereist)